Wil jij ook zorg geven met een gouden rand?

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Onze troeven

Vertrouwen

We vinden het belangrijk dat we de relatie tussen onze bewoners en de medewerkers kunnen baseren op wederzijds vertrouwen.

Respect

Met respect voor de wensen en behoeften van ouderen bieden wij zorg en ontspanning op maat in een gezellige woonomgeving.

Vernieuwing

We zijn een vooruitstrevend WZC dat nieuwe tendensen in de praktijk omzet.

Professionaliteit

Competente medewerkers bieden een kwaliteitsvolle zorg op maat van onze bewoners. Door het aanbieden van vormingen zorgen we dat de kennis up-to-date blijft.

Verantwoordelijkheid

Door gezamenlijk onze verantwoordelijkheid op te nemen, streven we ernaar om onze taken zo correct en efficiënt mogelijk uit te voeren.

Neem contact op

    Yves Neirynck

    Algemeen Directeur

    Frederic Devos

    Hoofd ondersteunende diensten

Opgericht 1922
Werknemers 118
Bewoners 155
Sector Gezondheidszorg

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?